Vaskeanvisning til ammepude

Når du modtager din ammepude
Mange er vant til at vaske nye produkter inden man tager dem i brug, for at vaske evt. overskydende farve og eventuelle kemiske tilsætninger i stoffet ud.
Dette er ikke nødvendigt når du køber en Nsleep ammepude, den er uden brug af tilsætningsstoffer og kemi.

 

Det er en god idé at give ammepuden en tur i tørretumbleren inden brug, det vil "fluffe" kapokken, men er ikke nødvendigt.

 

Løbende vedligeholdelse

Vi anbefaler, at tørretumble din ammepude ved minimum 55 grader i 20 - 30 min. Med jævne mellemrum når puden bliver brugt meget. Dette vil "fluffe" de fine kapokfibrene og rense for husstøvmider og bakterier, som er overalt i vores sovemiljø.

         

Det er ikke nødvendigt at vaske

Undersøgelser viser at tørretumbling fjerner husstøvmider, bakterier og allergener effektivt. Det er ikke nødvendigt med vask og efterfølgende lang tørring. Du sparer energi og udledning af spildevand i vores miljø.

 

Hvis du vælger at vaske
Betrækket er monteret med lynlås, ogtages let af ammepuden. Vi anbefaler at vaske på 40 grader og undgå tørretumbling. Når du vasker, bør du anvende et enzym frit vaskemiddel og undlade at bruge skyllemiddel. 

 

Hvis det bliver nødvendigt at vaske inderpuden, så er det ikke noget problem. Inderpuden er monteret med en lynlås, tag derfor nemt kapokken ud af puden inden vask. Efter vask og efterfølgende tørring af bolsteret, fyldes puden med kapokken, giv evt. puden en ekstra tørretumbling for at ”fluffe” kapokken.

 

 

Har du spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på +45 53 78 23 24 eller mail info@nsleep.dk