Vores ansvar

Hos Nsleep har vi nøje udvalgt og opbygget vores systue i Hanoi, Vietnam, med fokus på bæredygtighed, gode arbejdsforhold og dedikerede medarbejdere, som garanterer vores produkter en rigtig høj kvalitet.
Systue i Hanoi, Vietnam Systue i Hanoi, Vietnam

Nsleeps systue i Hanoi

Arbejdsmiljø og gode betingelser for vores ansatte er noget, vi hos Nsleep har meget fokus på. Vi tror på, at når mennesker trives og har en god hverdag, så er man mere villig til at gøre en god indsats og have fokus på den kvalitet, som vi ønsker at levere til dig som bruger.


Siden 2010 har Nsleep haft vores egen systue i Hanoi, Vietnam. Etableringen er skabt med hjælp fra Danida, som har sørget for kontakt mellem lokale og danske virksomheder. Det har givet os et uvurderligt netværk og mulighed for at styre alle led i produktionen. Vi kan derfor garantere transparens og tryghed for dig og dine børn, når du bruger et kapok produkt fra Nsleep. 

Bæredygtig bevidsthed 

Vi har også et indgående kendskab til vores medarbejdere, hvis trivsel og arbejdsmiljø er en meget høj prioritering for os. Vi har i det hele taget overblik og indblik i alle led af produktionsprocessen.


Det betyder, at leverandører af alt fra accessoires og emballering til printmaterialer og andet tilbehør alle er valgt ud fra kvalitet samt en CSR-profil. Eksempelvis er alt det stof, vi bruger i produktionen, økologisk certificeret og specialvævet eller -strikket ud fra vores kvalitetskrav. 

Fokus på arbejds- og lokalmiljø

Vi udvælger nøje vores leverandører og besøger dem ofte, så vi er sikre på, at det er den højeste kvalitet, og at arbejdsforholdene er i orden. Det gælder både vores leverandører til stof, kapok osv.


Derfor ved vi også, at du mere end trygt kan putte børnene – og dig selv – under en dyne fra Nsleep, eller tage vores bæredygtige produkter af naturfibre med tilbage til naturen, når familien for eksempel skal på skovtur.

Vi er selv til stede på systuen i Hanoi

Vi startede ud med kun et par syersker og er i dag tyve syersker på systuen i Hanoi. Deres arbejdsforhold kan sammenlignes med de danske forhold, vi kender herhjemme. Det er vigtigt for os, at deres arbejde er varierende, så det ikke bare fungerer som ensformigt fabriksarbejde. Vores syersker skifter derfor alle mellem forskellige opgaver, så der kommer variation ind i hverdagen. Vi laver desuden også udflugter sammen og sørger for, at fællesskabet er i top.


Deres grundige oplæring gør, at vores produkter er i højeste kvalitet, og at kapokken bliver behandlet på den rette måde. Grunden til at vi startede vores egen systue i Hanoi var netop, at vi så kunne skabe en langt bedre kvalitet og samtidig have de gode arbejdsforhold for øje.

Dit og mit ansvar ude i verden

Vores kerneværdi er positive samfundsændringer. Det gælder både i forhold til din families livskvalitet, sundhed og velvære og vores ansvar ude i verden. Vores mål er at være transparente omkring de gode produktionsvilkår, så du ved, hvad du får mellem hænderne. Du kan også være med til at skabe positive samfundsforandringer ved at købe vores produkter og generelt stille krav til vilkår, bæredygtighed og arbejdsforhold, når du investerer i nye produkter.


Med vores kapok produkter er du altid sikker på at få produkter, der bliver produceret på en ansvarlig måde under gode og sikre forhold. Så put den lille under dynen vel vidende, at du både tænker på dit og dit barns sundhed, velvære og det gode arbejds- og lokalmiljø i Vietnam og Danmark.