Om Nsleep

Nsleep er en familievirksomhed og var de første på det danske marked til at producere, udvikle og designe produkter til sovemiljø med kapok, den unikke og udbytterige naturfiber. Vores vigtigste opgave er at skabe et sundt, naturligt og allergifrit sovemiljø for dig og din familie.
Nsleep kapok dyne og kapok pude ligger i klitter blandt siv Nsleep kapok dyne og kapok pude ligger i klitter blandt siv

Kaffe på sengen

Lyset strømmer ind i soveværelset på en langsom søndag morgen. Du tager kaffen med ind i sengen og nyder stilheden omringet af de lækreste dyner og puder efter en velfortjent nattesøvn. Den afslappede følelse, du får efter en god nattesøvn, er netop det, som vi stræber efter at skabe. Det vigtigste for os hos Nsleep er, at du og din familie får den bedst mulige søvn med vægt på både sundhed og forbedret livskvalitet. 


Derfor udvikler, designer og producerer vi hos Nsleep vores egne produkter, der alle tager udgangspunkt i kapokkens helt særlige egenskaber. Hos Nsleep kan du få kapok dyner, puder, madrasser og meget andet, der er med til at skabe de bedste rammer for din nattesøvn. Du kan læse meget mere om kapokkens unikke egenskaber her.

Det naturlige og sunde sovemiljø

Navnet Nsleep står for Natural Sleep, da vi har tænkt det naturlige ind i alle vores produkter. Det naturlige er din garanti for økologiske, bæredygtige og allergivenlige produkter, som du trygt kan putte dig selv og dine børn i. Hos Nsleep har vi netop fokus på produkter til børn og babyer, foruden vores produkter til voksne. Du får altså optimeret livskvalitet til hele familien gennem det naturlige valg.

Selvom vores produkter er lavet på vores egen systue i Vietnam, er vi forankret i Skagen, hvilket kan ses i designet, der tager udgangspunkt i det naturlige, minimalistiske og nordiske. Vores design bliver holdt i enkle farver med fokus på produkternes kvalitet og din sundhed.

Vi vil skabe positive samfundsændringer

Vi ved alle hvilken effekt en god nattesøvn har på vores energi og trivsel.

En god nattesøvn = en bedre udgave af sig selv. Derfor laver vi udelukkende produkter, vi mener der gør noget godt for søvnkvaliten, således vores brugere har de bedste forudsætninger for, at være den bedste udgave af sig selv og derigennem skabe positive samfundsændringer.

- Carl Simon, Co-founder Nsleep.

De første til at bringe kapok ind i de danske soveværelser

For mange år siden bragte vi kapok med til Danmark fra Thailand, og i dag findes kapok i et hav af produkter til soveværelset og mange andre steder på grund af sine helt særlige egenskaber. Vi er lidt stolte af, at flere danske firmaer har fulgt vores gode idé og har tilsvarende produkter med kapok på markedet.


Derfor er vi også ekstra glade for, at du vælger Nsleep som leverandør til dit sovemiljø. Efter 20 års erfaring med at udvikle og producere produkter med kapok kan vi garantere dig den bedste kvalitet i valg af råmaterialer. Vores medarbejdere kender vores standard og sætter en ære i at kunne levere produkter, af en utrolig høj kvalitet, der skaber en bedre søvn og livskvalitet for både børn og voksne.

En rejse fra Thailand til Vietnam og Skagen

Nsleeps historie starter i Thailand i 2001, hvor idemanden bag Nsleep, Ole Jensen, besøgte landet og opdagede, at madrasserne på stranden var utroligt behagelige at sidde på. Han lærte hurtigt, at madrasserne var fyldt med naturfiberen kapok. Han tænkte, at kapokkens særlige egenskaber burde blive udnyttet endnu mere. Derfor fik han syet, udviklet og designet hynder og puder med kapokfyld til udemøbler.


Vi er sikre på, at du får stor glæde af vores produkter og kapokkens magiske egenskaber. Vi tør godt garantere en drømmende god nattesøvn for både store og små.


Sov godt!