Om nsleep

Egne produkter

nsleep er et dansk firma, som primært udvikler, designer og producerer egne produkter til et sundt, allergivenligt sovemiljø.

 Private label

Vi tilbyder at sy private label på alt til sovemiljø ( natur madras- top- og rullemadrasser, dyner, puder og sengetøj), samt hynder / puder til solvogne og pyntepuder.

Alt gerne leveret med kapok natur fibre som fyld, men kan leveres med polyesterfyld efter ønske.

 Vi har gennem årene opbygget et stort netværk i Vietnam og kan håndtere små ordre på få stk. til FCL container med afskibning fra Hai Phong.

 Historie

nsleep startede som innovativ udvikler af hynder og puder til udemøbler syet hos lokale farmere i Thailand tilbage i 2001. Fyldmaterialet var Kapok naturfibre.

 2006 begyndte udvikling og design af produkter til et sundt sovemiljø, alt med Kapok natur fibre.

Vi havde flyttet vores produktion til Indien da vi skulle i gang med sundt sovemiljø, da de lokale i Thailand ikke kunne håndtere disse produkter.

Vi var ikke helt tilfredse med kvaliteten og måden de Indiske firmaer, vi arbejdede med, så på arbejdsvilkår og brugte i stor udstrækning outsourcing til andre systuer, som vi ikke havde kendskab til, så det var en gave da vi fik muligheden for at starte egen systue i Vietnam. 

 2010 startede vi egen systue i Vietnam, Hanoi med hjælp fra Danida og udenrigsministeriet i Danmark, som kunne tilbyde kontakter mellem danske og lokale virksomheder i Vietnam.

 Vi fik hermed mulighed for at kunne styre produktion, udvikling af nye produkter og ikke mindst give vores medarbejdere bedst mulig arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljø og gode betingelser for vores ansatte er noget vi har meget fokus på, da vi mener, når mennesker trives og har en god hverdag, er man mere villig til at gøre en god indsats og have fokus på den kvalitet som vi ønsker at levere til dig som kunde.

Kvalitet er meget vigtig i vores hverdag på systuen. Alle vore medarbejdere er opmærksom på dette og kender betydningen af god kvalitet. Vi har stadig den gruppe af syersker beskæftiget, som var med da vi startede systuen i 2010.

Kapok

Vi bruger natur fiberen Kapok som fyldmateriale i alle vore produkter.

Vores arbejde med Kapok i mere end 16 år, har givet os en stor erfaring om de helt unikke egenskaber som Kapok giver brugeren af vores produkter.

Støvmider og bakterier kan ikke leve i Kapok, derfor er Kapok en meget allergivenligt natur fiber til sovemiljø.

Kapok har været meget brugt i tidligere tider, men er blevet en ”glemt” fiber, da nye typer fyldmaterialer kom til. Vi har genopfundet brugen af Kapok og får en rigtig god tilbagemelding fra vores brugere af vores sunde allergivenlige produkter til sovemiljø.