Topmadras

Tillykke med din nye topmadras med det økologiske naturfyld Kapok. Her er et par gode råd som bør følges.

Når du modtager din topmadras: 

Kapok har en speciel duft af natur som er fremmed for de fleste. Den markante duft vil aftage ganske hurtigt, når du tager madrassen i brug.
Du kan eventuelt ligge den ud i den friske luft, Kapok har godt af sol og frisk luft.

Løbende vedligeholdelse: 

Vi anbefaler jævnligt at støvsuge topmadrassen grundigt, hvis der er husstøvmideallergi i familien. Da husstøvmider kun vil være i overfladen, er topmadrassen lettere at holde ren, end hvis husstøvmider og bakterier, som på traditionelle topmadrasser trænger ind og formerer sig i topmadrassen.

Støvmider og bakterier kan ikke kan leve i Kapok, men vil kunne være i overfladen på stoffet, da Kapok ikke i sig selv slår husstøvmider og bakterier ihjel.

Det en god idé, med mellemrum at vende topmadrassen og evt. banke Kapokken, for at fluffe den op, da Kapok vil ”sætte” sig lidt der hvor man oftest ligger.

Har du en dag med god sol og varme er det en god ide at ligge topmadrassen ud, da varmen får Kapokken til at fluffe op.

Vi anbefaler:

Send din topmadras til et renseri hver 1⁄2 år eller efter behov og få dem til at tørretumble topmadrassen på max 80 grader ca. 1⁄2 time. Dette vil få Kapokken "fluffet" godt op og du har med garanti en topmadras uden støvmider og bakterier i stoffet.

Vask: 

Spilder du noget på din topmadras, pletrenses med varmt sæbevand og skylles grundigt efter med rent vand. Herefter stilles den på højkant til vandet er fordampet fra topmadrassen, brug evt. en føntørrer på høj varme.

Vi anbefaler: 

Brug altid en Kapok rullemadras som madras beskytter. Rullemadrassen er vandafvisende og kan vaskes på 60 grader med efterfølgende tørretumbles.

Har du spørgsmål, kan du kontakte din forhandler, eller kontakte kundeservice på 98 44 27 66 eller info@nsleep.dk