Ammepude

Tillykke med din nye ammepude med det økologiske naturfyld Kapok. Her er et par gode råd som bør følges.

Når du modtager din ammepude: 

Kapok har en speciel duft af natur som er fremmed for de fleste. Den markante duft vil aftage ganske hurtigt, ammepuden i brug.

Du kan eventuelt hænge den ud i den friske luft, Kapok har godt af sol og frisk luft.
Mange er vant til at vaske nye produkter inden man tager dem i brug, for at vaske evt. overskydende farve og eventuelle kemiske tilsætninger i stoffet ud.
Dette er ikke nødvendigt når du køber en Kapok ammepude, da den er helt "ren" uden brug af forskellige tilsætningsstoffer og kemi.

Det er en god idé, at give ammepuden en tur i tørretumbleren inden brug, det vil "fluffe" Kapokken, men er ikke nødvendigt.

Løbende vedligeholdelse:

Vi anbefaler, at tørretumble ved minimum 55 grader i 20 - 30 min. en gang om måneden eller efter behov. Dette vil lufte de fine Kapokfibre og rense for husstøvmider, bakterier og allergener, som kan sidde uden på bolsteret, husstøvmider og bakterier kan ikke leve i Kapok.

Det er ikke nødvendigt at vaske: 

Nye undersøgelser viser at den lette tørretumbling fjerner husstøvmider, bakterier og allergener effektivt. Det er ikke nødvendigt med en vask og efterfølgende lang tørring. Du sparer samtidig energi og efterfølgende udledning af spildevand i vores miljø.

Vask af betrækket:

Betrækket er med lynlås, det tages let af ammepuden. Vi anbefaler at vaske på 40 grader og undgå tørretumbling.

Vask af inderpuden:

Inderpuden er forsynet med lynlås, tag Kapokken ud af puden inden vask. Efter vask og efterfølgende tørring af bolsteret, fyldes puden med kapok, giv evt. puden en extra tørretumbling for at fluffe kapokken.

Har du spørgsmål, kan du kontakte din forhandler, eller kontakte kundeservice på 98 44 27 66 eller info@nsleep.dk